SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Kavuncu Seçim Çalışmalarını Bakırköy’de Sürdürdü

İYİ Parti İBB Başkan adayı Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında Bakırköy Zihinsel Engellileri Eğitim Derneğini (BAZEDER) ziyaret etti.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kartaltepe Mahallesi’ndeki dernek merkezine gelen Kavuncu, burada BAZEDER Başkanı Nurgen Eryavuz ve dernek gönüllüleri tarafından ağırlandı.

Dernek kapsamında eğitim gören zihinsel engelli vatandaşlarla sohbet eden Kavuncu, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Eryavuz, İBB Başkan adayı Kavuncu’ya faaliyetleriyle ilgili bilgi verirken, dernek için daha geniş bir merkeze ihtiyaç duyduklarını aktardı.

İLGİLİ HABER AK Parti Çanakkale Merkez İlçe Başkanlığı Bayramlaşma Programı Düzenledi
İYİ Parti İBB Başkan adayı Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında Bakırköy Zihinsel Engellileri Eğitim Derneğini (BAZEDER) ziyaret etti.

İBB Başkan adayı Kavuncu ise özel bireylere yönelik yürütülen sosyal sorumluluk projelerinin her daim destekçisi olacaklarına vurgu yaptı.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler