1. Haberler
  2. Gündem
  3. Adıyaman’da ağır hasarlılar tehlikede!

Adıyaman’da ağır hasarlılar tehlikede!

featured
#image_title
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ADIYAMAN (İGFA) – Malatya’da meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki sarsıntının akabinde Adıyaman’da da yaklaşık 4 ağır hasarlı bina bu sarsıntıda yıkılma derecesine geldi.

Polis takımları geniş güvenlik tedbirleri aldı.

Olayda kentte yaralı olmadı.

Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 5,3 büyüklüğünde meydana gelen zelzelede grupların saha tarama çalışmaları devam ettiğini duyurdu.

İlk belirlemelere nazaran 1 metruk bina yıkıldığı, 2 Ağır hasarlı binanın yan yattığını belirten Bakan Yerlikaya, toplumsal medya hesabından yaptığı paylaşımda da “An prestiji ile can kaybımız yoktur. Kaygı, panik ve yüksekten atlama nedeniyle 22 vatandaşlarımız hafif yaralanmıştır. Yaralı vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi her türlü afetlerden korusun” sözlerini kullandı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir