SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Show TV Metin Akpınar’la Filmi Üzerinden Dalga Geçti: Nerden Çıktı Bu Velet

Show TV’nin yıllar sonra ortaya çıkan çocukları yüzünden gündem olan Metin Akpınar’a gönderme yapar gibi “Nerden çıktı bu velet” ismiyle bir film yayınladığı öne sürüldü.

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye’de magazin dünyası yıllar sonra Metin Akpınar’ın ortaya çıkan evlilik dışı çocuklarını konuşurken Show TV ilginç bir film yayınladı.

Türkiye’nin en çok tanınan sinema ve Tiyatro oyunlarından Metin Akpınar’ın Yıllar sonra evlilik dışı ilişkiden iki kız babası olduğu ortaya çıkmıştı. Yaşananlar magazin dünyasında büyük gündem olurken Show TV’de yayınlanan bir film sosyal medyada çok konuşuluyor.

show-tv-metin-akpinarla-fimliyle-dalga-gecti-nerden-cikti-bu-velet.jpg

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Show TV’nin yıllar sonra ortaya çıkan çocukları yüzünden gündem olan Metin Akpınar’a gönderme yapar gibi “Nerden çıktı bu velet” ismiyle bir film yayınladığı öne sürüldü.

SHOW TV’DEN METİN AKPINAR’A GÖNDERME

Metin Akpınar ve Zeki Alasya’nın başrollerini oynadığı “Nerden çıktı bu velet” isimi sinema filmi Show TV’de yayınlanırken sosyal medya kullanıcılarından “Show tv’ye yılın mizahı ödülü verilmeli, Kimin fikriyse inanılmaz bir mizah yeteneği, Tarihin en iyi ayarlarından ve en iyi tweetlerinden” gibi yorumlar geldi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler