SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kızılcık Şerbeti Nilay Neden Peruk Takıyor? Feyza Civelek Kanser mi?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek’in saçlarında peruk olması izleyenleri mera ettiriyor. Saçlarında peruk olduğu belirlenen oyuncunun kanser olabileceği iddia ediliyor.

Yayınlanma:
ABONE OL

Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin en çok merak edilen isimlerinden biri olan ve Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek’in saçlarında neden peruk kullandığı sık sık sorgulanıyor.

Feyza Civelek Neden Peruk Takıyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek’in saçlarında neden peruk kullandığına dair net bir bilgilendirmeye bulunmuyor. Oyuncunun her ne kadar saçlarında bir sorun olduğu düşünülse de net bir açıklama yapılmaması kafaları karıştırıyor.

Feyza Civelek

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterini canlandıran Feyza Civelek’in saçlarında peruk olması izleyenleri mera ettiriyor. Saçlarında peruk olduğu belirlenen oyuncunun kanser olabileceği iddia ediliyor.

Kızılcık Şerbeti Nilay Kanser mi?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, kanser değildir.

Feyza Civelek Kimdir?

İstanbul’da 1995 yılında dünyaya gelen Feyza Civelek’in annesi “Güllerin Savaşı” adlı dizinin senaristliğini yapan Melis Civelek‘tir. İlk oyunculuk deneyimine Acemi Cadı adlı dizide kavuşan başarılı isim daha sonrasında Kavak Yelleri adlı dizide ufak bir rolde oynamıştır. Adını Feriha Koydum dizisinde ismini duyurmayı başaran Civelek, daha sonrasında Sol Yanım ve Bir Umut Yeter adlı yapımlarda da görev almıştır.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler