SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Christian Oliver ve İki Kızı Uçak Kazasında Hayatını Kaybetti

Karayipler'de Perşembe günü meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden ABD'linin, ünlü Hollywood oyuncusu Christian Oliver olduğu açıklandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kaza, Güney Karayip ülkesi St. Vincent ve Grenadinler’in adalarından biri olan Bequia adası açıklarında meydana geldi.

Bequialı pilot Robert Sachs yönetimindeki küçük uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra okyanusa düştü. Kazada, uçakta bulunan Christian Oliver, 10 yaşındaki kızı Chloe ve 12 yaşındaki kızı Lily ile birlikte hayatını kaybetti.

Kariyeri boyunca birçok başarılı film ve dizide rol alan Oliver’in en bilinen rollerinden bazıları Cate Blanchett ve George Clooney ile birlikte oynadığı 2006 yapımı “The Good German” filmi ve Tom Cruise ile birlikte oynadığı 2008 yapımı “Valkyrie” filmidir. Oliver, ayrıca seslendirme sanatçılığı da yapmıştı.

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Karayipler'de Perşembe günü meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden ABD'linin, ünlü Hollywood oyuncusu Christian Oliver olduğu açıklandı.

Oliver’ın bir filmde birlikte çalıştığı yönetmen Nick Lyon, oyuncu için paylaştığı mesajında “Huzur içinde uyu arkadaşım” ifadelerini kullandı.

Oliver’ın oyuncu arkadaşı Bai Ling ise “Sevgili Christian Oliver’ın bindiği uçağın düştüğü haberini aldığımdaki üzüntüyü sizlere anlatamam! Sevgili iki kızı ve pilot için çok üzgünüm. Çok iyi bir arkadaş ve oyuncuydu. Karayiplere tatil yapmak için gitmişlerdi. Huzur içinde uyu arkadaşım” dedi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler