SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Volkan Konak Suçlamalara Yanıt Verdi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan suç duyurusunun ardından, ünlü şarkıcı Volkan Konak'tan sert bir yanıt geldi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Volkan Konak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Herkes haddini bilecek. Benim ülkem, kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir” ifadelerini kullandı.

Konak’ın Diyanet İşleri Başkanlığı’na yönelik önceki açıklamaları nedeniyle “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama” suçuyla suçlanması sonucunda Diyanet İşleri Başkanlığı, Başkan Ali Erbaş’ı rencide ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunmuştu.

volkan-konak2.jpg

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan suç duyurusunun ardından, ünlü şarkıcı Volkan Konak'tan sert bir yanıt geldi.

Ünlü sanatçı, daha önceki paylaşımında Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanı Ali Erbaş’ı eleştirerek, “Atatürk’ün kurduğu Diyanet’in koltuğunu işgal eden zat; insanlığın hizmetine ücretsiz sunulan dini, maaşla icra etmek, eğlence ve turizm alanında çalışan ve bu sektörlerin vergisinden maaş almayı içine sindirmek ancak sizin gibi bezirgan saltanatı süren kişilere yakışır. Bu akşam maaş ve ödeneklerinize katkı olması için bir kadeh de sizler için içiyorum. Lütfen kabul buyurunuz.” ifadelerini kullanmıştı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın suç duyurusunun ardından Konak, “Herkes haddini bilecek. Benim ülkem kimsenin cüzdanına veya makam arabasının bagajına sığmayacak kadar büyük ve kıymetlidir. Dürüst, onurlu, cesur ve uygar insanlara selamlar olsun” diyerek yanıt verdi.

volkan-konak3.jpg

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler