SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

“Afazi” Sergisi 13 Ocak’ta

Ersin Şahin, farklı disiplinlerden sanatçıların portre fotoğraflarından oluşan "Afazi" isimli projesini sanatseverlerle buluşturacak.

Yayınlanma:
ABONE OL

Markasanat’tan yapılan açıklamaya göre, sanatçının Türkiye’de Kovid-19 salgını dönemindeki sanat atmosferini yansıtacağı sergi, 13 Ocak’ta Project Kültür organizasyonuyla Saint-Michel Fransız Lisesinde açılacak.

Buket Uzuner, Burhan Şeşen, Erkan Oğur ve Sedat Girgin’in de arasında bulunduğu 39 sanatçının portre fotoğraflarının yer aldığı proje kapsamında Ersin Şahin’in ilk kişisel sergisinin kitabı da yayımlanacak.

Şahin, “Project Kültür’ün kurucusu Can Erol ile pandemi döneminin hikayesini hafızalarımızda tutmak adına 2021-2023 yılları arasında müzisyen, yazar, ressam, fotoğrafçı gibi farklı disiplinlerden olan 39 sanatçımızı fotoğrafladık. Amacımız pandemi döneminde en büyük sıkıntıyı çeken gruplardan biri olan sanatçılarımızın hem pandemi dönemini hem de Türkiye’de 2020’li yılların sanat atmosferini anlayarak döneme dair bir iz bırakmaktı.” ifadesini kullandı.

İLGİLİ HABER Kocaeli Valisi Yavuz, AA’nın 104. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı
Ersin Şahin, farklı disiplinlerden sanatçıların portre fotoğraflarından oluşan "Afazi" isimli projesini sanatseverlerle buluşturacak.

Sergi, 31 Ocak’a kadar ziyarete açık olacak.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler