SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sakarya İl Jandarma Komutanı Karaca, AA’nın “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı

Sakarya İl Jandarma Komutanı Albay Nejdet Karaca, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Karaca, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan ve 5 kategoride sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

“Deprem: Umut” kategorisinde Halil Fidan’ın “Bekleyiş” ve Aytuğ Can Sencar’ın “Hayata tutunan” çalışmalarına oy veren Karaca, “Gazze: Kanıt” kategorisinde ise Belal Khaled’in “Anneye bakış” ile Ali Jadallah’ın “Hayat kalkanı” fotoğraflarını seçti.

“Haber” kategorisinde Özkan Bilgin’in “Eksi’de operasyon” ile Utku Uçrak’ın “Hava manevrası”, “Çevre-Yaşam” kategorisinde ise İsa Terli’nin “Boğazın şahitliği” fotoğrafını oylayan Karaca, “Spor”da Elif Öztürk Özgöncü’nün “Bisikletliler” karesini tercih etti.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler