HaberX
Anasayfa/Yerel/Trakya Üniversitesi ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı arasında işbirliği protokolü imzalandı haberi

Trakya Üniversitesi ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı arasında işbirliği protokolü imzalandı haberi

EDİRNE (AA) - Trakya Üniversitesi (TÜ) ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı arasında denetimli serbestlik hizmetleri alanında işbirliği protokolü imzalandı.TÜ'den yapılan açıklamaya göre, Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törende, Edirne...

Oluşturan
Eklenme 28.01.2025 - 16:10
Haberi PAYLAŞ
Trakya Üniversitesi ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı arasında işbirliği protokolü imzalandı haberi

EDİRNE (AA) – Trakya Üniversitesi (TÜ) ve Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı arasında denetimli serbestlik hizmetleri alanında işbirliği protokolü imzalandı.

TÜ'den yapılan açıklamaya göre, Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törende, Edirne Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çakmak ve TÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Hatipler, işbirliği protokolünü imzaladı.

Protokol kapsamında, denetimli serbestlik tedbiri uygulanan yükümlülerin ve eski hükümlülerin kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak suç işlemelerinin önüne geçilmesi planlanıyor.

Haber Devam Ediyor

Yapılacak ortak projelerle, bu kişilerin yeniden topluma kazandırılmaları amacıyla iyileştirme odaklı belirlenen ve taraflarca uygun görülen tüm alanlarda planlı çalışmalar yürütülmesi hedefleniyor.

Protokol, eğitim, bağımlılıkla mücadele, sosyal faaliyetler ve ortak projeler gibi konulardaki çalışmaları içeriyor.

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Muzaffer Demir ve Prof. Dr. Mustafa Tan, TÜ Genel Sekreteri İlyas İpek, Edirne Denetimli Serbestlik Müdürü Ali Güçtekin ve psikolog Erdem Mulalar da katıldı.

Yeni Haberlere İlk Sen Ulaş!

Günün en sıcak son dakika haberleri tek bir bildirimle cebine gelsin. Kanallarımıza tamamen ücretsiz katılarak hiçbir gelişmeyi kaçırma!

Haberi Paylaş: Facebook Telegram