SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sakarya’da Boşanma Aşamasındaki Karısını Silahla Öldüren Kişi İntihar Etti

Sakarya'da boşanma aşamasındaki eşini silahla vurarak öldüren koca, intihar etti.

Yayınlanma:
ABONE OL

Alınan bilgiye göre, Sakarya’da Ali Rıza A, boşanma aşamasındaki eşi Hatun A’nın kaldığı Taşyatak Mahallesi’ndeki babaevine gitti.

Burada yaşanan tartışmada koca, önce eşini ardından da aynı silahla kendini vurdu. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İLGİLİ HABER Edirne’de Boşanma Aşamasındaki Eşi Tarafından Silahla Vurulan Kadın Öldü
Sakarya'da boşanma aşamasındaki eşini silahla vurarak öldüren koca, intihar etti.

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde çiftin hayatını kaybettiği belirlendi. Cenazeler, incelemelerin ardından Akyazı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler