Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    HaberX
    • GÜNDEM
    • DÜNYA
    • EKONOMİ
    • POLİTİKA
    • TEKNOLOJİ
    • SPOR
    • 3. SAYFA
    • SAĞLIK
    Öne Çıkanlar
    • 46 İlde FETÖ Operasyonu: 361 Kişi Gözaltına Alındı
    • Hande Doğandemir ile Mohamed Salah Aynı Karede
    • Son Bir Haftada Siber Suçlara Darbe: 284 Şüpheli Yakalandı
    • Marmara’da İleri Biyolojik Arıtma Süresi Doldu: 480 Tesise Bakanlıktan Denetim
    • Yasemin Kay Allen Ayrılık Sonrası Paylaşımlarıyla Dikkat Çekti
    • 5.5 Milyar Liralık Tarımsal Destek Ödemeleri Çiftçilerin Hesaplarına Yattı
    • Errick McCollum Galatasaray Erkek Basketbol Takımı’na Döndü
    • Haziran Doğum Yardımı Ödemeleri Dün Hesaplara Yatırıldı
    Facebook X (Twitter) Instagram
    HaberX
    Anasayfa » CHP Genel Başkanı Özel, Beykoz Belediyesini ziyaretinde konuştu: haberi

    CHP Genel Başkanı Özel, Beykoz Belediyesini ziyaretinde konuştu: haberi

    Anadolu AjansıMart 7, 2025
    Paylaş Facebook Twitter Pinterest Copy Link Telegram LinkedIn Tumblr Email
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp Copy Link

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Milli irade kendilerine oy verdiğinde kutsal ama başka partilere verdiğinde onu sakatlamak için elinden gelen her şeyi yapanları görüyoruz, ibretle izliyoruz.” dedi.

    Özel, genel başkan yardımcıları, belediye başkanları ve partililerle beraber Beykoz Belediyesini ziyaret ederek meclis üyeleriyle görüştü.

    Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından belediye önünde bekleyen vatandaşlara hitap eden Özel, bir ülkede güven, huzur olması, ekonominin iyiye gitmesi için olmazsa olmaz şartın, hukuk devleti olduğunu belirtti.

    Bir ülkeyi seçilmişler yönetiyorsa o ülkede işlerin yolunda gideceğini söyleyen Özel, şöyle konuştu:

    “Atanmışlar yönetiyorsa, seçimler formaliteyse, sonuçlarına uyulmuyorsa o ülkeye ne yabancı sermaye ne yatırımcı gider ne o ülkede işler yoluna girer. Maalesef bugün kendileri gelirken 'Demokrasi trenine bindik, gidiyoruz, işimize geldiği yerde ineriz' diyenlerin, demokrasi treninden indiklerini görüyoruz. Oy kendilerine verilince 'baş tacı' diyenlerin, verilmediğinde 'Bu seçimler murdar oldu' dediğini, seçimleri yenilettiklerini biliyoruz. Milli irade kendilerine oy verdiğinde kutsal ama başka partilere verdiğinde onu sakatlamak için elinden gelen her şeyi yapanları görüyoruz, ibretle izliyoruz. Bugün Sayın Erdoğan kendi söylediği sözün yankısıyla uyku uyuyamamaktadır, kendi sesi, kendini çıldırtmaktadır. Lafın özü şudur; 'İstanbul'u kaybeden Türkiye'yi kaybeder. İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır.' Böyle olunca 'İstanbul'u kaybettim, Türkiye'yi kaybedeceğim' korkusu, 'İstanbul'u kazandı, Türkiye'yi de kazanacak' kaygısı Erdoğan'ı bu bulunduğu duruma sürükledi.”

    – “Kişisel hedef Beykoz'daki her bir kimsenin kendi iradesidir”

    Alaattin Köseler'in, kendisiyle birlikte 22 şüpheli hakkında “ihaleye fesat karıştırma” ile “suç işlemek amacıyla örgüt kurma, üyelik ve yardım” suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanması ve Beykoz Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılmasına ilişkin konuşan Özel, şunları söyledi:

    “Bugün Alaattin Köseler'e, dün Rıza Akpolat'a, Ahmet Özer'e yapılan, şahıslarla yapılan işler değildir. Kurumsal hedef Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi, kişisel hedef de belediye başkanları değil, Beykoz'daki her bir kimsenin kendi iradesidir. Her iki kişiden birisi Alaattin Köseler'e, belediye meclis üyelerimize oy vermiş, hem Alaattin Köseler'i belediye başkanı yapmış hem de birbirinden kıymetli 18 arkadaşımıza belediyemize, Beykoz'umuza hizmet etme vazifesi vermiştir. Şimdi buna direnenlerin, buna meydan okuyanların, Beykozlulara 'Sen bilmezsin ben bilirim' diyenlerin, Beşiktaş'a, Esenyurt'a had bildirenlerin karşısında sizin gibi iradesine sahip çıkan ve gelecekte de Cumhuriyet Halk Partisine 'Sana verdiğim emanete, oylara sahip çıkıyorsun, bundan sonra da bu memlekete, memleketin yarınlarına sen sahip çıkacaksın' diyen sizler bizim tek gücümüz, tek güvencemizsiniz.”

    Özgür Özel, “Önceki bir AK Parti'li belediye başkanına hepinizin bildiği, kanıtlarıyla ortaya konulan dünya kadar yolsuzluk dosyasından bir soru sorulmazken, belediye başkanlarımıza kendi belediyelerinde aynılarının misliyle olduğu gündelik meselelerin üzerinden hesap sormaya, itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Beykozlular, İstanbullular, 86 milyon biliyor ki bu iktidarın tükenmişliğinin çaresi yargı kumpasları olamaz, onlara teslim olmayacağız.” ifadelerini kullandı.

    Google News Takip Edin
    Share. Facebook Twitter WhatsApp Copy Link

    İlgili Haberler

    19 Mayıs Stadyumu’nun Yerine Ankara’da 45 Bin Kişilik Yeni Stadyum Yapılıyor

    Haziran 23, 2025

    Valilik Kararıyla Taksim ve Şişhane Metro İstasyonları Kapatıldı

    Haziran 22, 2025

    Osmangazi Kent Lokantası’nda Ferdi Zeyrek Anısına Vatandaşlara Ücretsiz Yemek Verildi

    Haziran 16, 2025

    Siirt’te 250 Çocuk İçin Emniyet Destekli Sünnet Şöleni Gerçekleştirildi

    Haziran 3, 2025

    Meteoroloji Uyardı: Doğu Karadeniz’de Kuvvetli Yağış

    Haziran 3, 2025

    Bingöl Deprem İle Sarsıldı: AFAD Verileri Paylaştı

    Haziran 1, 2025
    En Yeni Haberler

    46 İlde FETÖ Operasyonu: 361 Kişi Gözaltına Alındı

    Hande Doğandemir ile Mohamed Salah Aynı Karede

    Son Bir Haftada Siber Suçlara Darbe: 284 Şüpheli Yakalandı

    Marmara’da İleri Biyolojik Arıtma Süresi Doldu: 480 Tesise Bakanlıktan Denetim

    Yasemin Kay Allen Ayrılık Sonrası Paylaşımlarıyla Dikkat Çekti

    5.5 Milyar Liralık Tarımsal Destek Ödemeleri Çiftçilerin Hesaplarına Yattı

    Facebook X (Twitter) WhatsApp
    • Hakkımızda
    • Kullanım Şartları
    • Çerez Politikası
    • Gizlilik İlkeleri
    • Künye
    • İletişim
    © 2025 Tüm Hakları Saklıdır Haberx.com
    • Sunucu Barındırma : Moz Medya

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.