Romantik komedi türündeki yeni dizi Çift Kişilik Oda, yayınlanan ilk bölümünde çekim mekanlarıyla dikkat çekti. Dizinin merkezinde yer alan ve olayların geçtiği “Lutesya Otel” gerçek bir otel olmayıp senaryo gereği oluşturulmuş kurgusal bir mekandır. Bu isim, dizinin atmosferini güçlendirmek amacıyla uydurulmuştur.
Dizinin çekimleri büyük oranda İstanbul’da gerçekleştirildi. Otel sahneleri dışında, Beyoğlu ve Beşiktaş gibi şehrin popüler semtlerinde dış mekanlar kullanıldı. Ayrıca Boğaz çevresi ve Adalar gibi ikonik bölgelerde de görüntüler kaydedildi.
Dizinin senaryosu, Güney Kore yapımı “King the Land” adlı diziden uyarlandı. Yönetmenliğini Yusuf Pirhasan’ın üstlendiği yapımda, Ayşe Üner Kutlu senaryoyu kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda ise Ulaş Tuna Astepe, Devrim Özkan, Gözde Seda Altuner, Seren Şirince, Serkan Tınmaz ve Levent Ülgen gibi isimler yer alıyor.
Çift Kişilik Oda’nın konusu; küçük yaşta ebeveynlerini kaybeden Nilüfer’in, anne babasının kurduğu Lutesya Otel’de çalışma hayali ile başlıyor. Otelin mirasçılarından Kaan ise yıllar sonra intikam için geri dönüyor. İki karakterin yolları, otelde kesişiyor ve hikaye burada şekilleniyor.
Çift Kişilik Oda dizisi, her perşembe akşamı ekranlarda izleyiciler ile buluşacak.