SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Emeklilerin Dikkatine! İş Bankası Emekliye 17500 TL Promosyon Ödüyor

Ekim ayında bankalar emekli promosyonu ödemelerine devam ediyor.

Yayınlanma:
ABONE OL

İş Bankası tarafından yapılan bir duyuruda, Ekim ayı boyunca emekli promosyon ödemelerinin devam edeceği açıklandı. Bu kapsamda emekliler promosyon ödemesi almak için İş Bankası’nı araştırırken, maaşa göre çeşitli tutarlarda promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi.

Ekim ayında promosyon kampanyasına devam eden İş Bankası, maaşla birlikte 17500 TL’ye kadar ödeme yapacağını duyurdu. Bu kapsamda maaşa göre ne kadar ödeme yapılacağı belli olurken, başvuru detayları da öğrenildi. İşte Ekim 2023 İş Bankası emekli promosyon ödemesi…

promosyon-odemesi.jpg

İLGİLİ HABER Kakao Piyasasında Şok Düşüş: Rekor Hızda Değer Kaybı
Ekim ayında bankalar emekli promosyonu ödemelerine devam ediyor.

İş Bankası Ekim Ayı Emekli Promosyonu

Ekim ayı emekli promosyonu ödemesini duyuran İş Bankası, maaş aralıklarına göre ne tutarda ödeme yapacağını da açıkladı. Bu kapsamda emeklilere çeşitli kart avantajları da sunan banka, maaş aralıklarına göre şu tutarları ödeyeceğini aktardı:

  • Emekli maaşı 3.500 TL’ye kadar olan emekliler için 4.500 TL promosyon
  • Emekli maaşı 3.500 TL – 7.500 TL’ye kadar olan emekliler için 5.250 TL promosyon
  • Emekli maaşı 7.500 TL – 10.000 TL’ye kadar olan emekliler için 6.750 TL promosyon
  • Emekli maaşı 10.000 TL üzerinde olan emekliler için 7.500 TL promosyon

Böylelikle de İş Bankası’ndan 3 yıl boyunca emekli maaşını almayı kabul eden emekliler, maaşlarının 10 bin TL ve üzerinde olması durumunda 17 bin 500 TL emekli promosyonu alacaklar.

emekli-promosyon.jpg

Emekliye 5 Bin TL İkramiye!

Cumhuriyet Bayramı şerefine emekli vatandaşlar için ikramiye verileceğini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurmuştu. Bu kapsamda da çalışmayan tüm emeklilerin, Kasım ayının ilk yarısında 5 bin TL Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi alacağı müjdelenmişti. Yani Kasım ayında emekliler, 5 bin TL de emekli ikramiyesi almış olacaklar. Emeklilerin yanı sıra, dul ve yetim aylığı alanlar da hisseli bir şekilde emekli ikramiyesi alacaklar.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler