SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

13 Ekim Cuma Okullar Tatil mi?

4 gün okul 3 gün tatil modellemesi sık sık gündeme gelirken bazı Avrupa ülkelerinde görülen bu durumla beraber Türkiye’de 13 Ekim Cuma günü okullar tatil haberleri sosyal medyada dile getirilir oldu.

Yayınlanma:
ABONE OL

2023-2024 eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber 4 gün okul 3 gün tatil haberleri geçen senede olduğu gibi yine gündeme geldi. Cuma Bu doğrultuda Cuma günleri okulların tatil olup olmayacağı öğrenci ile velilerin en çok merak ettikleri bilgi arasında yerini aldı.

Okulların açılmasıyla beraber akıllardaki en önemli sorunlardan birisi 4 gün okul 3 gün tatil gelişmesi oldu. Devamsızlık hakkı ile sınıfta kalma konusunda yaşanan yeni haberlerle birlikte yeni modelleme sisteminde Cuma günleri okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği geldi.

Geçtiğimiz sene İngiltere’deki bazı pilot okullarda 4 gün okul 3 gün tatil sistemi uygulamaya konarken Türkiye’deki okullar için henüz böyle bir adım atılmadığı dikkat çekti. Bunun içinde tüm dikkatler Milli Eğitim Bakanlığı’na çevrildi.

İLGİLİ HABER 13 Okulda “Çorba ve Meyve Günü” Etkinliği
4 gün okul 3 gün tatil modellemesi sık sık gündeme gelirken bazı Avrupa ülkelerinde görülen bu durumla beraber Türkiye’de 13 Ekim Cuma günü okullar tatil haberleri sosyal medyada dile getirilir oldu.

13 Ekim Okullar Tatil mi?

4 gün okul 3 gün tatil modellemesi Türkiye’de henüz uygulamaya konmazken 13 Ekim Cuma günü okullar tatil haberleri için yalanlama geldi. Bazı Avrupa ülkelerinde 4 günlük yeni çalışma sistemi devreye alınırken pek çok öğrenci de 3 gün tatil haberleri konusunda araştırmalarını hızlandırdı.

Türkiye’deki okullarda da 4 gün okul 3 gün tatil modeli devreye alındığı takdirde öğrenciler Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri okula giderken; Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 3 gün tatil yapacaklar.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler