NTC Medya imzalı, atv ekranlarında yayınlanan “Can Borcu” dizisinin yeni sezon hazırlıkları sürerken, kadroya katılan ilk isim belli oldu. Başarılı oyuncu Emir Benderlioğlu, dizinin ikinci sezonunda “Polis Oğuz” karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.
Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstlendiği ve yönetmen koltuğuna bu sezon Hülya Bilban’ın oturduğu “Can Borcu” dizisinin okuma provası 11 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Yeni sezon çekimlerinin ise 16 Ağustos’ta başlayacağı öğrenildi.
Başrollerinde Bülent İnal, Ebru Özkan ve Mine Tugay’ın yer aldığı dizinin oyuncu kadrosuna yeni katılımlar devam edecek. Eylül ayının ilk haftalarında yeni sezon bölümleriyle ekranlara dönmesi planlanan dizi için iki kadın oyuncu ile daha görüşmelerin sürdüğü bilgisi paylaşıldı.