SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

200 Bin Dolarlık İndirime Rağmen Denizaltıyla Titanik Gezisini Kabul Etmemiş!

Yayınlanma:
ABONE OL

Las Vegaslı emlak danışmanı ve yatırımcı Jay Bloom, oğlu Sean ile birlikte Titan denizaltısına binmeyi kabul etmediğini söyledi. Kendisine ve oğluna koltuk başına 100 bin dolar indirim teklif edilmesine rağmen Titanik’in enkazına dalış yapmayı güvenli bulmadığı için reddettiğini belirtti.

Bilet Başka Baba-Oğula Satıldı

Jay Bloom, OceanGate Expeditions’ın kurucusu Stockton Rush’ın uzun süre onu daha düşük bir fiyata ikna etmeye çalıştığını ancak kendisinin Titanik gezisinin güvenli olduğuna dair verdiği güvenceye rağmen şüphelerini dile getirdiğini ifade etti. Bloom’un Titanik’i görmeyi reddetmesi üzerine Pakistanlı iş insanı Shahzada Dawood ve oğlu Süleyman, enkazı görmek için bilet alma fırsatını yakaladı.

Feci Kazada Beş Kişi Hayatını Kaybetti

OceanGate Expeditions’ın kurucusu Stockton Rush, Fransız derin deniz kaşifi Paul-Henri Nargeolet ve İngiliz milyarder Hamish Harding’in de bulunduğu denizaltının, dün yapılan tespitlerde okyanusun derinliklerinde patladığı öğrenildi. Enkazın bulunduğu Titan’daki yolcuların hızlı ve acısız bir şekilde öldüğü ve hatta patlamanın sadece bir milisaniye kadar kısa bir sürede gerçekleştirildiği ifade edildi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler