Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Haber X
    • GÜNDEM
    • DÜNYA
    • EKONOMİ
    • POLİTİKA
    • TEKNOLOJİ
    • SPOR
    • 3. SAYFA
    • SAĞLIK
    Öne Çıkanlar
    • Filenin Sultanları İtalya’ya Tie-Break’te Mağlup Oldu
    • Manisa FK, Ferdi Zeyrek İçin Özel Yas Forması Hazırladı
    • Kerem Aktürkoğlu için PSV Eindhoven iddiası
    • Antik DNA Analizi Hastalıkların Hayvanlardan İnsanlara Geçişini Ortaya Koydu
    • MEB 2025 Eğitim Takvimi Yayınlandı: İlkokul Kayıtları Temmuz Ayında Başladı
    • Google, OpenAI’ın Windsurf Satın Alma Planını Reddetti
    • Ehliyet Yenileme İçin Son Günler: Yenileme Randevusu Nereden Alınır?
    • “İlk Göktürk” Filminde Başrol Değişikliği: Volkan Keskin Kadroya Dahil Oldu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Haber X
    Anasayfa » AK Partili Milletvekili Aksal’dan teşkilatlarda değişim sinyali

    AK Partili Milletvekili Aksal’dan teşkilatlarda değişim sinyali

    HaberX EditörAğustos 15, 2023Updated:Ocak 19, 2024
    Paylaş Facebook Twitter Pinterest Copy Link Telegram LinkedIn Tumblr Email
    #image_title
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp Copy Link

    Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) – Yerel seçimlere savlı formda hazırlandığını belirten AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, gayelerinin Edirne’yi AK Parti belediyeciliği tanıştırmak olduğunu kaydetti.

    “AK Parti’de bir seçimin bittiği günün ertesinde gelecek seçim için çalışmalarımız başlar” diyen Aksal, “Önümüzde lokal seçimler var. Biz her vakit söylüyoruz, hizmet yerelde başlar. AK Parti’nin belediyecilik hizmetlerini biliyorsunuz. AK Parti belediyeciliği bir marka belediyeciliği olmuştur. Bu kapsamda da lokal çalışmalarımızı da başlattık. Ülkemize milletimize güzel olmasını diliyoruz. Tabi ki bizim Edirne’deki maksadımız mevcut belediyeleri korumak. Zira çok hoş işler yaptılar. Gerek Keşan Belediyesi gerek Havsa, gerek Lalapaşa Belediyemiz. Beldelerimiz de o keza. İki gün evvel Esetçe’deydim. Nitekim inanılmaz işler yaptık. Çalışmalarımız süratli formda devam ediyor. Başka ilçeler de bizim için çok değerli. Mesela Uzunköprü’ye baktığımda, belediyecilik manasında en az hizmet alan ilçelerden birisinin üzülerek söylüyorum Uzunköprü olduğunu görüyorum. Edirne Osmanlının başşehri, payitaht. Balkanların başşehri. Edirne’nin belediyecilik manasında aldığı hizmetleri görüyoruz, Edirneli hemşehrilerimin takdirine bırakıyorum. Maksadımız Edirne Belediyesini alıp Edirne’yi AK Parti belediyeciliği ile tanıştırmak ve hak ettiği hizmeti etmek” diye konuştu.

    “EDİRNE’YE YATIRIMLAR SÜRÜYOR”

    Edirne’de yatırım projelerinin devam ettiğini belirten Aksal, en son Çömlekköy Barajı’nın ihalesinin yapıldığını hatırlattı.

    Milletvekili Aksal, “Edirne’de yatırımlar durmuş değil hepsi devam ediyor. İhalelerimizi yapıyoruz. Son olarak bölgemiz için çok değerli olan Çömlekköy Barajının ihalesini yaptık. 35 civarında firmanın ihaleye katıldığını duydum. Süreç devam ediyor. Kimin aldığını bilmiyoruz. İnşallah çok yakın bir vakitte ihale sonuçlanır ve Çömlekköy Barajı’nın ihalesine başlarız. Havsa’da hükümet konağının ihalesini yaptık. Şunu unutmamak lazım. Bu ülkede dünyada tahminen eşi gibisi az görülen bir sarsıntı felaketi yaşadık. Biz asrın felaketi diyoruz. Türkiye tarihinde ülkemizin yaşadığı en büyük felaketlerden biri. Doğal olarak önceliğimiz sarsıntı yaralarını sarmak. Zira onu güzelleştirmeden öteki hiçbir yere konsantre olamazsınız. Biz çok süratli biçimde sarsıntı yaralarını sarıp önümüze bakacağız dedik. Bu bölgedeki yatırımlarımız da devam ediyor. Selimiye Cami onarımı Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün en büyük projesi, süratli biçimde devam ediyor. İnşallah en yakın vakitte tamamlayacağız. Makedon Kulesi’nde çalışmalar devam ediyor. Bakanımızla son görüşmemizde Makedon Kulesi’yle ilgili daha geniş alanı kapsayacak bir genişleme kelam konusu. İnşallah oradaki çalışmalar da bir an evvel hızlanır diye düşünüyorum” diye konuştu.

    TEŞKİLATLARDA DEĞİŞİKLİK SİNYALİ!

    Öte yandan kongre süreciyle ilgili de açıklama yapan Milletvekili Fatma Aksal, belediye seçimleri ve teşkilatlarda değişikliğe gidilebileceğini de vurguladı. Aksal, bu sefer büyük kongreyle işe başlayacaklarını belirterek, “Ekim ayının başında planlanıyor. Önümüzde mahallî seçimler var. Kongre süreci uzun sürüyordu. Biz bütün teşkilatlarımızla kongreye gitmek yerine muhtaçlık duyduğumuz yerlerde değişiklik yapıyoruz. Esasen biz gereksinim hasıl olduğunda bu değişiklikleri daima yapıyoruz. AK Parti böyledir, çok dinamik bir partidir. Hem Milletvekilliğinde önemli değişiklik yaptık, yüzde 65’in üzerinde değişikliğe gitti. Hem teşkilatlarımızla değişikliğe gidilecektir hem de belediyelerimizle değişikliğe gidilecektir muhtaçlık hasıl olduğunda. Zira bu vazifeler güç misyonlar. Bilhassa de belediyecilik çok güç ve fedakarlık istiyor. Teşkilatçılık birebir halde. Yapan herkesten Allah razı olsun. Periyot devir arkadaşlarımız bazen yoruluyorlar, bazen biraz orta vermek istiyorlar. AK Parti 21 yılda iktidarda olan bir parti ve çok fazla insan yetiştirdik. Eminim belediyelerde de teşkilatlarımızda da değişiklik olacaktır. Lakin süreç devam ediyor. Sürecin partimize ülkemize milletimize iyi olmasını diliyorum” dedi.

    Google News Takip Edin
    Share. Facebook Twitter WhatsApp Copy Link

    İlgili Haberler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan Terörle Mücadele İle İlgili Açıklama Yapacak

    Temmuz 11, 2025

    Murat Özçelik, CHP’den İstifa Etti: “İnancım Kalmadı”

    Temmuz 7, 2025

    Elon Musk Amerika Partisi’nin Kurulduğunu Açıkladı

    Temmuz 6, 2025

    CHP Kurultay Davası Bugün: Mutlak Butlan ve Kayyum İhtimalleri Masada

    Haziran 30, 2025

    Ekrem İmamoğlu: “Ülkemizi Krize Sürükleyen Sistemden Kurtulmalıyız”

    Haziran 29, 2025

    Muharrem İnce 4,5 Yıl Aradan Sonra CHP’ye Dönüyor

    Haziran 24, 2025
    En Yeni Haberler

    Filenin Sultanları İtalya’ya Tie-Break’te Mağlup Oldu

    Manisa FK, Ferdi Zeyrek İçin Özel Yas Forması Hazırladı

    Kerem Aktürkoğlu için PSV Eindhoven iddiası

    Antik DNA Analizi Hastalıkların Hayvanlardan İnsanlara Geçişini Ortaya Koydu

    MEB 2025 Eğitim Takvimi Yayınlandı: İlkokul Kayıtları Temmuz Ayında Başladı

    Google, OpenAI’ın Windsurf Satın Alma Planını Reddetti

    Facebook X (Twitter) WhatsApp
    • Hakkımızda
    • Kullanım Şartları
    • Çerez Politikası
    • Gizlilik İlkeleri
    • Künye
    • İletişim
    © 2025 Tüm Hakları Saklıdır Haberx.com
    • Sunucu Barındırma : Moz Medya

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.