SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Bilecik Belediye Başkan Adayı Yaman’ın Seçim Çalışmaları Sürüyor

AK Parti'nin Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmaları kapsamında günde ortalama 10 eve konuk oluyor.

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Bayırköy belde Belediye Başkanı ve Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı da olan Yaman’ın, kentteki 13 mahallede seçim çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Yaman, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimleri’nde Bilecik’i AK Belediyecilik ile yeniden buluşturacaklarını ifade ederek, bu süreçte yanında olanlara teşekkür etti.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler