SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba Ziyaretlerini Sürdürüyor

Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Yayınlanma:
ABONE OL

AK Parti Edirne İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Belgin İba, Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, Edirne Diyarbakırlılar Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Edirne Karadenizliler Derneğini ziyaret etti.

Oda ve dernek yöneticileriyle bir araya gelen İba, talep ve sorunları dinleyip projelerini anlattı.

Edirne’yi hep birlikte yönetmeye talip olduklarını belirten İba, Abdurrahman, Meydan ve Fatih mahallelerinde ev ziyaretleri de gerçekleştirdi.

İLGİLİ HABER Sakarya’da Otomobilin Çarptığı Kadın Öldü
Cumhur İttifakı Edirne Belediye Başkan Adayı Belgin İba, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Vatandaşların görüşlerine değer verdiklerini aktaran İba, “Tek tek, her bir hemşerime ulaşana dek, ziyaretlere devam edeceğim. Bizim yolumuz, sizlerin gönüllerine uzanan bir yol. Bu yolda, hep birlikteyiz. Biz hep birlikte Edirne’yiz.” ifadelerini kullandı.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler