SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Ölümlü Dünya 2 En Çok Ön Satışa İmza Atan Türk Filmi Oldu

Ölümlü Dünya 2023 yılında büyük bir başarıya imza atarak ön satışta rekor kıran ilk Türk filmi oldu.

Yayınlanma:
ABONE OL

Ölümlü Dünya 2 filmi, uzun bir bekleyişin ardından dün vizyona girdi. Türk sinemasının usta isimlerini bir araya getiren film, 2023’ün en çok ön satış yapılan Türk yapımı filmi oldu.

Taff Pictures imzası taşıyan ve Timur Savcı ile Cemal Okan’ın yapımcılığını üstlendiği Ölümlü Dünya 2 filmi, Ali Atay’ın başarılı yönetmenliğiyle seyirciyle buluştu.

Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan gibi usta oyuncuların yer aldığı film, vizyona girmeden önce en çok ön satışı yapılan Türk yapımı olma başarısını elde etti.

İLGİLİ HABER Hayatla Barış Filmi Seyirciyle Buluşmaya Hazır
Ölümlü Dünya 2023 yılında büyük bir başarıya imza atarak ön satışta rekor kıran ilk Türk filmi oldu.

İlk Film Geniş Bir İzleyici Kitlesine Ulaşmıştı

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi’nin kaleminden çıkan Ölümlü Dünya 2 filmi, vizyona girmeden önce bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu.

Serinin ilk filmi, 5 yıl önce sinemaseverlerle buluşmuş ve hem sinemada hem de dijital platformlarda yüksek izleme oranları elde ederek uzun süre konuşulan bir yapım olmuştu.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler