SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

LG Yeni Nesil Otonom Sürüş, Bilgi Ve Eğlence Çözümünü Hızlandırıyor

LG Electronics (LG), CES 2024'te gelişmiş sürücü destek sistemi, otomatik sürüş ve araç içi bilgi ve eğlence teknolojilerini entegre eden yeni bir alanlar arası platform tanıtacak.

Yayınlanma:
ABONE OL

LG’den yapılan açıklamaya göre, LG’nin küresel mobilite teknolojisi şirketi Magna ile işbirliği içinde geliştirilen mobilite platformunun yakın gelecekte pazara sunulması bekleniyor.

Geçen yıl başlatılan işbirliği, araç kabininde farklı kullanıcı deneyimleri sunmaya yardımcı olmak için LG ve Magna’nın birleşik teknolojik gücünden yararlanıyor. İki şirket, etki alanları arası kokpit bilgi işlem sistemini, OEM’ler için esnek ve uygun maliyetli bir çözümü temsil eden tek bir Çip Üzerinde Sisteme (SoC) başarıyla entegre etti.

LG’nin platformu, özel bir insan makine ara yüzü aracılığıyla gelişmiş otomotiv ekranlarını, dijital kümeleri, artırılmış gerçeklik baş üstü göstergelerini ve görselleştirmeyi kullanırken, sürücülere ve yolculara ilgi çekici, yeni deneyimler ve daha sezgisel etkileşimler sağlayabiliyor.

İLGİLİ HABER Teknosa Yeni Mağazasını Edirne’de Açtı
LG Electronics (LG), CES 2024'te gelişmiş sürücü destek sistemi, otomatik sürüş ve araç içi bilgi ve eğlence teknolojilerini entegre eden yeni bir alanlar arası platform tanıtacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Araç Bileşenleri Çözümleri Şirketi Başkanı Eun Seok-hyun, “Geleceğin mobilite teknolojisinde kaydettiğimiz ilerlemeden son derece memnunuz. LG ve Magna’nın ortak çabaları, sürüş güvenliğini ve yol deneyimini artıran önemli teknolojilerin hızla benimsenmesini kolaylaştırarak sektörün ilerlemesine yardımcı olacak.” ifadelerini kullandı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler