1. Haberler
  2. Yerel
  3. Ankara
  4. Ankara’da Uyuşturucu Katliamı: İhbar Etmesi Sonu Oldu

Ankara’da Uyuşturucu Katliamı: İhbar Etmesi Sonu Oldu

featured
#image_title
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mamak’taki Şahin Parkı’nın kenarında bir araç içerinde bulunan 3 kişi, motosikletle yanlarına giden birine bir paket verip para aldı.

Bu anlara tanıklık eden E.G., motosikletlinin yanına giderek ne yaptıklarını sordu. Motosikletli şahısın uyuşturucu aldığını söylemesi üzerine araçtaki şüphelilerin fotoğraflarını çeken genç, polise ihbar edeceğini söyledi.

Bu olay üzerine bulundukları yerden uzaklaşan araçtaki şüpheliler, bir süre sonra geri geldiler. Şahin Parkı’na gelen A.G.A., Ö.B.T., S.Ü., U.Ü., M.E., Y.A., E.B. ve küçük yaştaki E.S. isimli şüpheliler, E.G. ve M.Y. ile tartıştıktan sonra Doğukan K.’yı darp ettiler.

Olay yerinden kaçmaya çalışan Doğukan K., U.Ü. tarafından silahla başından vurularak olay yerinde hayatını kaybetti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir