SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Mustafa Kasadar’ın Oğlunun Cansız Bedeni Derin Dondurucuda Bulundu!

Yayınlanma:
ABONE OL

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar, geçtiğimiz Salı günü oğlu Muhammed Nuh Kasadar’ın kaybolması üzerine polise başvurdu. Olayın fidye amaçlı bir kaçırma olabileceği düşünülerek soruşturma Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği tarafından devralındı.

Polis ekiplerinin hem teknik hem de kamera incelemesi yaptığı olayda Muhammed Nuh Kasadar’ın en son babasının yayınevinde çalışan Hakan Ö. ile görüştüğü belirlendi.

İtiraf ve Korkunç Keşif

Hakan Ö. gözaltına alındıktan sonra dehşet verici bir itirafta bulundu. Muhammed Nuh Kasadar’ı evinde boğarak öldürdüğünü ve cesedini kokmaması için parçalayarak derin dondurucuya koyduğunu itiraf etti. Polis ekipleri, Hakan Ö.’nün Bayrampaşa’daki dairesine baskın düzenledi. Burada Muhammed Nuh Kasadar’ın parçalanmış cesedini derin dondurucuda buldular. Ceset ise yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp’a götürüldü.

Borç Meselesi ve Tartışma

Sorguya alınan Hakan Ö., ifadesinde şunları söyledi:

Geçen pazartesi yemek yemek için buluştuk. Evde sohbet ederken eski konular açıldı. Aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum. Babasının bana borcu olduğunu söyledim. Babasına yönelik biraz ağır ifadeler kullanınca da tepki gösterdi ve aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum. Daha sonra cesetten kurtulmak istedim. Kokmaması için parçalayarak derin dondurucuya koydum.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler