Elit Andaç Çam “Sorgu” Dizisinin İkinci Sezon Kadrosuna Katıldı

“Bahar’ın Çağla’sı” olarak tanınan Elit Andaç Çam, sevilen dizi “Sorgu”nun ikinci sezonunda Başkomiser Serpil karakterini canlandıracak. Karga Seven Pictures yapımı olan ve ilk sezonuyla büyük ilgi gören dizinin yeni çekimleri bugün başladı.

Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul, Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk ve Şehsuvar Aktaş gibi oyuncuların yer aldığı “Sorgu”, ikinci sezonunda deneyimli yönetmen M. Çağatay Tosun yönetiminde izleyiciyle buluşacak.

“Tod”un başarılı oyuncusu Elit Andaç Çam, “Sorgu”nun ikinci sezonunda polis teşkilatının kilit ismi Başkomiser Serpil rolüyle hikayeye güçlü bir katkı sağlayacak.

Avatar fotoğrafı

27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

Yorum gönder