SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kassam Tugayları Açıkladı: Tel Aviv’e Saldırdık

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze saldırılarına yanıt olarak Tel Aviv ve Yafa'ya füze saldırısı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Yayınlanma:
ABONE OL

Kassam Tugayları tarafından Telegram üzerinden yazılı bir açıklama geldi.

Kassam Tugayları’nın yaptığı açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenledikleri saldırılara yanıt olarak Tel Aviv, Yafa ve işgal altındaki Batı Şeria’da bulunan Yahudi yerleşim birimlerine çok sayıda füze saldırısı düzenlendiği duyuruldu.

Yerel kaynaklardan alınan ilk bilgilere göre, Tel Aviv ve Yafa olmak üzere İsrail’deki birçok noktada sirenler çaldı. Atılan füzelerin büyük bir kısmı İsrail’e ait “Demir Kubbe” sistemi tarafından imha edilse de, bazıları bölgedeki yerleşim birimlerine isabet etti.

İLGİLİ HABER Avustralya’da 6 Kişiyi Bıçaklayarak Öldüren Saldırganın Kadınları Hedeflediği Belirlendi
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze saldırılarına yanıt olarak Tel Aviv ve Yafa'ya füze saldırısı gerçekleştirdiğini duyurdu.

Saldırılara yönelik İsrail’in Kanal 12 Televizyonu’ndan da bir bilgi paylaşımı geldi. Kanal 12’nin haberine göre, Demir Kubbe sistemi Gazze’den Tel Aviv’e fırlatılan en az 10 füzeyi havada imha etti.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler