1. Haberler
  2. Medya
  3. “Dans Adrenalin” Programının Dünya Prömiyeri İstanbul’da Yapıldı

“Dans Adrenalin” Programının Dünya Prömiyeri İstanbul’da Yapıldı

featured
#image_title
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MDTistanbul’un 2023-2024 sanat sezonuna başladığı dans gösterisi, sürdürülebilirlik ve ileri dönüşüm ilkelerine dikkati çekerken, seyirciye yeni koreografilerle farklı bir deneyim yaşatmayı hedefleniyor.

“Dans Adrenalin” programında, Koreli koreograf Dong Kyu Kim’in yeni parçası “Seni Görüyorum”, Alper Marangoz’un yeni çalışması “Bahar” ve “Koz”, Ferhat Güneş’in “Reside / Düşler 3 Kere Görülmeli” ile İhsan Rüstem’in “Anikka” adlı çalışması yer alıyor.

Işık tasarımını Taner Aydın’ın, kostüm ve dekor tasarımını Olcay Engin Kaymaz’ın üstlendiği program, 15-24 Kasım ve 2 Aralık’ta Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası Sahnesi’nde, 28 Kasım ve 12 Aralık’ta AKM Tiyatro Sahnesi’nde seyirciyle buluşacak.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir