SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Cem Karaca’nın Gözyaşları Filminden İlk Tam Fragman Yayınlandı

Cem Karaca'nın hayatını ve müziğini konu alan "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin ilk tam fragmanı yayınlandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Geçtiğimiz aylarda duyurulan ve Anadolu rock müziğin efsane ismi Cem Karaca’nın hayatını konu alacak “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminden ilk tam fragman yayınlandı.

Fragmanda, Karaca’nın çocukluğundan başlayarak, müzik kariyeri boyunca yaşadığı zorluklar ve başarılar gibi hayatına dair önemli kesitler yer alıyor.

İsmail Hacıoğlu’nun Cem Karaca’ya hayat verdiği filmin fragmanında sanatçının unutulmaz şarkılarından “Resimdeki Gözyaşları” ve “Hoşçakalın Gözüm” de yer alıyor.

İLGİLİ HABER Hayatla Barış Filmi Seyirciyle Buluşmaya Hazır
Cem Karaca'nın hayatını ve müziğini konu alan "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin ilk tam fragmanı yayınlandı.

Merakla beklenen filmin yönetmenliğini Yüksel Aksu üstlenirken, senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık kaleme alıyor.

Oyuncu kadrosunda İsmail Hacıoğlu’nun yanı sıra Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Karaman, Melisa Döngel ve Alper Saldıran gibi isimler yer alıyor.

“Cem Karaca’nın Gözyaşları” filmi, 26 Ocak 2024 tarihinde vizyona girecek.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler