Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Haber X
    • GÜNDEM
    • DÜNYA
    • EKONOMİ
    • POLİTİKA
    • TEKNOLOJİ
    • SPOR
    • 3. SAYFA
    • SAĞLIK
    Öne Çıkanlar
    • Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu
    • Sağlık Bakanlığı Biyogüvenlik Uzmanı Alımı Yapacak
    • Justin Timberlake 30 Temmuz’da İstanbul’da Sahne Alacak
    • 15 Temmuz Salı Günü Kuyumcular Açık Mı?
    • Kyle Walker-Peters Beşiktaş’a İmza Atmak İçin İstanbul’a Geliyor
    • Filenin Sultanları Çeyrek Finalde Japonya ile Karşılaşacak
    • THY 5 Ülkeye Uçuşları İptal Etti
    • LGS Tercih Dönemi Başladı: Son Tarih 24 Temmuz
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Haber X
    Anasayfa » İstanbul’da Bazı Yollar Trafiğe Kapatıldı

    İstanbul’da Bazı Yollar Trafiğe Kapatıldı

    HaberX EditörAralık 31, 2023Updated:Ocak 19, 2024
    Paylaş Facebook Twitter Pinterest Copy Link Telegram LinkedIn Tumblr Email
    #image_title
    Paylaş
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email WhatsApp Copy Link

    İl Emniyet Müdürlüğünden dün yapılan duyuru kapsamında, İstiklal Caddesi ve buraya çıkan yollar, Tak-ı Zafer ve Sıraselviler caddeleri, Hocazade Sokak kesişiminden Taksim Meydanı istikameti ve Ömer Hayyam ile Hamalbaşı Caddesi kesişiminde araçların girişine izin verilmiyor.

    Galata Köprüsü’nden gelen sürücüler, Kemeraltı, Meclis-i Mebusan ve Dolmabahçe caddelerini kullanarak Beşiktaş istikametine, Unkapanı Köprüsü’nden gelenler ise Refik Saydam Caddesi ve Tarlabaşı Bulvarı’nı takip edip Divan kavşağı ve Cumhuriyet Caddesi’ne yönlendiriliyor.

    Şişli’de, Mim Kemal Öke Caddesi ve Vali Konağı Caddesi kesişimi ile Abdi İpekçi Caddesi dönüşleri arası ve Abdi İpekçi Caddesi, Bostan, Atiye, Altın ve Prof. Dr. Fevzi Fevzioğlu sokaklar trafiğe kapatılırken sürücüler, Teşvikiye, Valikonağı, Rumeli, Bayıldım, Halaskargazi ve Cumhuriyet caddelerine gönderiliyor.

    Beşiktaş’ta, Kuruçeşme Mahallesi Kireçhane ile Çağrı Sokak kesişiminden Alay Emini Sokak kesişimine kadar Kuruçeşme istikameti trafiğe kapatıldı. Trafik akışı Ulus Mahallesi istikametine verilirken, araçlar Yeşilpınar ve Yol sokakları ile Ahmet Adnan Saygun Caddesi’ne yönlendiriliyor.

    Kadıköy’de ise saat 18.00’den itibaren Osmanağa Mahallesi’nde Söğütlüçeşme Caddesi Bestekar Dilhayat Sokağı kesişimi, General Asım Gündüz Caddesi Kırtasiyeci Sokak ve General Asım Gündüz Caddesi Serasker Caddesi kesişimi trafiğe kapalı olacak.

    Caferağa Mahallesi’nde General Asım Gündüz Caddesi’nden Nailbey, Nazmi Bey, Sakız Gülü, Dr. İlhan Ünlüler, Şair Latifi sokakların kesişimlerinde, Dr. Esat Işık Caddesi’nden Badem Altı Sokak kesişimi, Badem Altı Sokak’tan Ruşenağa, Dalga, Fırıldak, Gürbüztürk, Cemal Süreyya sokaklarının ve Moda Caddesi kesişiminde araçların girişine izin verilmeyecek.

    Caferağa Mahallesi Mühürdar Caddesi’nde Damga Sokak ve Albay Faik Sözdener Caddesi kesişimleri, Albay Faik Sözdener Caddesi’nden Misbah Muayyes ve Muvakkithane caddelerinin kesişim noktaları, Rıhtım Sahil, Rıhtım Sokak ile Albay Faik Sözdener Caddesi kesişimi Moda yönü ve İskele Polis Merkezi Amirliği ile Damga Sokak kesişiminden Moda istikametine trafik kapatılacak.

    Caddebostan’da ise İskele Sokak ile bu güzergaha bağlanan tüm cadde ve sokak kesişimlerinin yoğunluğa göre trafiğe kapatılması bekleniyor. Trafik akışının, General Asım Gündüz, Dr. Esat Işık, Mühürdari, Albay Faik Sözdener ve Söğütlüçeşme caddeleri istikametlerine yönlendirilmesi planlanıyor.

    KENT GENELİNDE 55 BİNİN ÜZERİNDE POLİS GÖREVLİ OLACAK

    İstanbul Emniyet Müdürlüğünce 814 noktada 4 bin 313 ekip, 3 helikopter ve 9 deniz botu olmak üzere toplam 55 bin 556 personel görev yapıyor.

    Aynı şekilde İl Jandarma Komutanlığı 894 tim ve 5 bin 996 personel, Sahil Güvenlik Komutanlığı 1 helikopter, 66 deniz ve kara aracı ve 231 personelle sahada olacak.

    15 BİN KAMERA İLE ANLIK TAKİP

    Ayrıca Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) sayesinde İstanbul genelinde yaklaşık 15 bin kamerayla anlık takip yapılacak.

    Komuta merkezine iletilecek görüntüler sayesinde muhtemel olumsuz durumlara karşı hızlı refleksle anında müdahalede bulunulacak.

    Google News Takip Edin
    Share. Facebook Twitter WhatsApp Copy Link

    İlgili Haberler

    Valilik Kararıyla Taksim ve Şişhane Metro İstasyonları Kapatıldı

    Haziran 22, 2025

    İstanbul’da Savaş Uçağı Gürültüsünün Nedeni Belli Oldu: Solotürk Hava Gösterisi

    Mayıs 29, 2025

    Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da 4 Yeni Millet Bahçesi Açacak

    Mayıs 29, 2025

    Meteoroloji, İstanbul İçin Sağanak ve Gök Gürültülü Yağış Uyarısı Yayınladı

    Mayıs 28, 2025

    29 Mayıs 2025 Perşembe Tatil mi? Okullar ve Kamu Kurumları Açık mı?

    Mayıs 27, 2025

    İSKİ Uyardı: 28-29 Mayıs Tarihlerinde İstanbul’da Su Kesintisi Yaşanacak

    Mayıs 27, 2025
    En Yeni Haberler

    Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nin Yayın Tarihi Belli Oldu

    Sağlık Bakanlığı Biyogüvenlik Uzmanı Alımı Yapacak

    Justin Timberlake 30 Temmuz’da İstanbul’da Sahne Alacak

    15 Temmuz Salı Günü Kuyumcular Açık Mı?

    Kyle Walker-Peters Beşiktaş’a İmza Atmak İçin İstanbul’a Geliyor

    Filenin Sultanları Çeyrek Finalde Japonya ile Karşılaşacak

    Facebook X (Twitter) WhatsApp
    • Hakkımızda
    • Kullanım Şartları
    • Çerez Politikası
    • Gizlilik İlkeleri
    • Künye
    • İletişim
    © 2025 Tüm Hakları Saklıdır Haberx.com
    • Sunucu Barındırma : Moz Medya

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.