SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Otoyol ve Köprülere Yapılan Zam Ertelendi! Erdoğan Talimat Verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen talimat doğrultusunda köprü ve otoyol ücretlerine yapılan yeni bir kararla yılbaşına ertelendi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zam Cumhurbaşkanı Erdoğan‘ın talimatı doğrultusunda 2024 Ocak ayına ertelendi. Bugün alınan ücretlerdeki farkın iade edileceği belirtildi.

Ulaştırma Bakanlığı’na bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından otoyol ve köprü ücretlerine zam yapıldığını duyurmuştu. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla bu zam kararı ertelendi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İletişim Başkanı Fahrettin Altun, zammın yılbaşına ertelendiğini duyurdu. Altun, “Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim’den itibaren yapılan düzenleme, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Ocak 2024’e ertelenmiştir. 25 Ekim’de (bugün) alınan geçiş ücretlerindeki fark vatandaşlarımıza iade edilecektir.” ifadelerini kullandı.

İLGİLİ HABER Fenerbahçe’nin Derbi Galibiyeti Borsada Hisse Fiyatlarını Artırdı
Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verilen talimat doğrultusunda köprü ve otoyol ücretlerine yapılan yeni bir kararla yılbaşına ertelendi.

Dün yapılan ve bugün geri çekilen zamla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü‘nden hafif ticari araçların geçişi yüzde 76,5 zamla 8,50 TL’den 15 liraya çıkartılmıştı.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler