SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Motosikletli İki Grup Arasında Kavga Kanlı Bitti

Bayrampaşa'da, bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü motosikletli iki grup arasında yol verme sebebiyle çıkan kavgaya ilişkin 5 şüpheli yakalandı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 3 Şubat’ta Muratpaşa Mahallesi’nde bir kişinin bıçakla öldürülmesi üzerine çalışma başlattı.

Ekiplerce yapılan incelemede, Muhammed Oral (23) ve arkadaşı S.A. (26) motosikletiyle seyir halindeyken karşı taraftan gelen motosikletli kişilerle aralarında yol verme sebebiyle kavga çıktığı, kavganın büyümesiyle Y.Y. (17), R.U. (19) ve K.A’nın (16), Muhammed Oral ve S.A’yı darbettiği belirlendi.

Kavga sırasında Oral’ın bıçaklanarak yaralandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği, şüphelilerin kaçtığı tespit edildi.

İLGİLİ HABER Aziz Yıldırım Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı’nı Ziyaret Etti
Bayrampaşa'da, bir kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü motosikletli iki grup arasında yol verme sebebiyle çıkan kavgaya ilişkin 5 şüpheli yakalandı.

Ekiplerce yapılan çalışmada, “kasten öldürme” suçunu gerçekleştirenin Y.Y. olduğu belirlenirken, Y.Y. ile darp olayına karışan R.U. ve K.A, olayda kullanılan motosikleti saklayarak delil karartmaya çalışan L.K. (45) ile Ö.D. (15) gözaltına alındı.

L.K ve Ö.D. emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığın talimatıyla serbest kalırken, Y.Y, R.U. ve K.A’nın polis merkezindeki işlemleri devam ediyor.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler