1. Haberler
  2. Gündem
  3. Suriye’deki TSK Üssüne Kalleş Saldırı! 5 Polis ile 3 Askerimiz Yaralı

Suriye’deki TSK Üssüne Kalleş Saldırı! 5 Polis ile 3 Askerimiz Yaralı

featured
#image_title
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suriye’de, PKK/YPG terör örgütünün TSK üssüne yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda son gelen bilgilere göre; 5 polis ile 3 askerimizin yaralandığı kaydedildi.

Suriye’nin PKK/YPG terör örgütü kontrolündeki Tel Rıfat kırsalındaki teröristler tarafından, akşam saatlerinde Dabık bölgesindeki Türk Silahlı Kuvvetlerinin üs bölgesine çok namlulu roketatar saldırısı düzenlendi. Saldırıda üs bölgesinde bulunan 5 özel harekat polisi ile 3 askerimiz yaralandı.

PKK Saldırı

Yaralı güvenlik güçleri saldırının ardından bölgeden tahliye edilerek, ambulanslarla Gaziantep ve Kilis’te bulunan hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Saldırının hemen ardından sınır hattı ve Suriye içerisinde bulunan üs bölgesinde konuşlu birlikler, PKK/YPG’li teröristlerin bulunduğu bölgeyi obüs ve roketatarlar ile ateş altına aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir