SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

LG Yeni OLED Evo TV’lerini Tanıtıyor

LG Electronics (LG), yeni OLED evo TV'lerini tanıtıyor.

Yayınlanma:
ABONE OL

Şirket açıklamasına göre, LG’nin 4 kat daha yüksek yapay zeka performansına sahip en yeni işlemcisiyle desteklenen OLED serisine eklenen yeni ürünler, daha canlı, gerçekçi görüntü kalitesiyle izleme deneyimleri sunuyor.

2024 serisinde LG’nin OLED TV’ler için özel olarak tasarladığı yapay zeka destekli işlemci öne çıkıyor. LG SIGNATURE OLED M4 ve LG OLED G4 modellerinde bulunan yeni α (Alpha) 11 AI işlemci görüntü ve ses kalitesini artırıyor. Yeni işlemci, önceki modele kıyasla grafik performansında yüzde 70’lik bir iyileşme ve yüzde 30 daha yüksek işlem hızı sağlıyor.

LG’nin en yeni OLED TV’leri, bulanık görünebilecek nesneleri ve arka planları etkili bir şekilde keskinleştirmek için hassas piksel düzeyinde görüntü analizi kullanan AI Çözünürlük Yükseltici özelliğiyle geliyor.

İLGİLİ HABER Teknosa Yeni Mağazasını Edirne’de Açtı
LG Electronics (LG), yeni OLED evo TV'lerini tanıtıyor.

Kablosuz OLED TV, LG SIGNATURE OLED M4 modeli 97,83 ve 77 inç ekran seçenekleri ile ilk kez 65 inç boyutunda da satışa sunulacak. OLED M4, harici cihazları bağlamak için tüm giriş bağlantı noktalarının arkada veya yanlarda bulunduğu geleneksel TV’lerin aksine, video ve ses sinyallerini kablosuz olarak ekrana gönderen ayrı bir Zero Connect kutusuyla birlikte geliyor. LG’nin bu modeli 4K 144Hz’e kadar kablosuz video ve ses aktarımı sunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen LG Ev Eğlence Şirketi Başkanı Park Hyoung-sei, “Sınıfında lider OLED TV ve etkileyici QNED serisiyle desteklenen LG, şirketin webOS Smart TV platformunda bulunan seçkin içerik ve hizmet seçenekleri aracılığıyla mümkün olan en iyi müşteri deneyimini vadederek premium TV pazarındaki hakimiyetini korumaya devam ediyor.” ifadesini kullandı.

LG, webOS Re:New programı ile mevcut LG Smart TV sahiplerine gelecek 5 yıl boyunca güncel bir TV deneyimi sunmak için en son webOS sürümüne yükseltme opsiyonu sunulacak. Bu özellik şirketin 2022 OLED TV modelleri ve 2022 QNED Mini LED 8K modelleri için de geçerli olacak.

LG 2024 OLED TV’ler ayrıca, özel menü ayarları, sohbet robotu hizmetleri, uzaktan kumanda eğitimleri ve sorunların hızlı çözümü için kılavuzlar dahil olmak üzere bir dizi erişilebilirlik özelliği de sunuyor.

CES 2024 ziyaretçileri, 9-12 Ocak tarihleri ​​arasında şirketin standında LG’nin en son yeniliklerini keşfedebilecek.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler