SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Sensodyne Hangi Ülkenin Malı?

Sensodyne özellikle ağrılı diş sancılarında hassas dişlere yönelik bir diş macunu ve ağız bakım suyu markasıdır. Peki ama Sensodyne hangi ülkenin, kimin malıdır?

Yayınlanma:
ABONE OL

Sensodyne, diş ağrısı çekenler ya da hassas dişleri bulunanlar insanlara yönelik olarak hazırlanan diş macunu ve ağız bakım suyu markası olarak bilinmektedir. 1980 senesinde Sensodyne, hafif bir yerel sedatif olan potasyum nitrat içeren yeni bir diş macunu olarak piyasaya sürülmüştür.

Sensodyne Hangi Ülkenin Markası?

Sensodyne bir İngiliz malıdır. 1980 senesinde Potasyum nitrat içeren ilk diş macunu olarak piyasaya sürülmekle birlikte markanın sahibi GlaxoSmithKline plc (GSK) ilaç ve kişisel bakım şirketidir.

Londra merkezli olan İngiliz şirket GlaxoSmithKline plc (GSK) aşı üretiminde de dünya liderleri arasında göstermekte olup Glaxo Smith Kline İlaçları San.Ve Tic.A.Ş adı altında 50 yıldan fazladır Türkiye ilaç sektörünün lider firmalarındandır.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler