SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Spor »

58.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu’nda Şampiyon Lutsenko Oldu

8 gündür aralıksız süren Türkiye bisiklet turu heyecanı İstanbul-Sultanahmet etabıyla sona erdi. Tour of Türkiye'nin şampiyonu Alexey Lutsenko oldu.

Yayınlanma:
ABONE OL

58.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun son etabı olan İstanbul-Sultanahmet etabı bugün geçildi.

8 etaptan oluşan turda heyecan 8 gün boyunca kesintisiz devam etti.

İstanbul-Sultanahmet etabını Belçikalı bisikletçi Jasper Philipsen kazandı. Tour of Türkiye’yi 4 etap galibiyetiyle tamamlayan Philipsen’in ödülünü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak takdim etti.

İLGİLİ HABER Trendyol Süper Lig 32. Hafta Maçlarının Programı Açıklandı
8 gündür aralıksız süren Türkiye bisiklet turu heyecanı İstanbul-Sultanahmet etabıyla sona erdi. Tour of Türkiye'nin şampiyonu Alexey Lutsenko oldu.

135-kilometrelik-etabi-jasper-philipsen-kazandi.webp

ŞAMPİYON ALEXEY LUTSENKO

Tour of Türkiye son gününde büyük heyecana sahne oldu. İstanbul-Sultanahmet etabıyla birlikte genel klasman lideri de belli olmuş oldu.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nu (Tour of Türkiye) genel klasman lideri olarak Kazakistan’ın Astana takımından Alexey Lutsenko tamamladı. Lutsenko, Tour of Türkiye’nin şampiyonu oldu.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler