SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İstanbul Valiliği Denize Girilebilecek Yerleri Listeledi

Yayınlanma:
ABONE OL

İstanbul Valiliği tarafından yapılan yeni bir açıklamada plajlar ve yüzme alanlarının listesi yayımlandı. Listesinde ilçe ve konumları gösteren Valilik, bu liste dışındaki yerlerde denize girmenin yasak olduğunu vurguladı.

Bu kapsamda Adalar, Arnavutköy, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çatalca, Kadıköy, Eyüpsultan, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Şile ve Tuzla’da denize girilebilecek yerler belli oldu.

İstanbul Valiliği tarafından yayınlanan açıklamada, İstanbul sınırları içerisinde belirlenen yerler dışında deniz, kıyı ve sahil şeritleri, göl, baraj gölü, dere, su birikintileri gibi alanlarda denize girmenin yasaklandığı belirtildi. Bu nedenle, büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından belirlenen yüzme alanları ve plajlar dışında denize girmek tehlikeli olduğu da vurgulandı.

Uyarı Levhaları ve İlanlar Asılacak 

İstanbul Valiliği açıklamasında, yüzme ve denize girme yasağının görsel olarak belirgin hale getirilmesi için büyükşehir belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından pano, afiş ve uyarı levhalarının uygun yerlere konulacağı ifade edildi. Bu levhalar ve ilanlar, tehlikeli bölgeleri ve yasak alanları göstererek vatandaşları bilgilendirecek.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler