SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kızılcık Şerbeti Kitap Özeti! Kızılcık Şerbeti’nin Sonu Nasıl Bitiyor?

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin sonu merak ediliyor. Yine bir Gülseren Budayıcıoğlu imzalı gerçek hayattan senaryoya uyarlandığı iddia edilen yapımda Kızılcık Şerbeti kitap özeti gerçektende var mı?

Yayınlanma:
ABONE OL

Her bölümüyle izleyenleri ekranları başına kilitleyen, hikayesiyle baş döndürücü bir performansa imza atan Kızılcık Şerbeti, oyuncu kadrosuyla da büyük ses getiriyor. Kitaplardan uyarlama pek çok dizi gibi Kızılcık Şerbeti’nin de akıbeti merak edilenler arasında ilk sırada yer alıyor.

İlk bölümde Camdan aşağıya itilen Nursema’nın başına gelenler gibi Türkiye’de yaşamakta olan ve hiç sevmediği bir adamla evlendirilmek zorunda kalan kızların sesi olacağına inandırılan Nursema karakteri oyunculuğu ile adeta büyülüyor.

Kızılcık Şerbeti

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin sonu merak ediliyor. Yine bir Gülseren Budayıcıoğlu imzalı gerçek hayattan senaryoya uyarlandığı iddia edilen yapımda Kızılcık Şerbeti kitap özeti gerçektende var mı?

Kızılcık Şerbeti Kitap Özeti

Kızılcık Şerbeti’de ‘Gerçek Hayattan Uyarlanmıştır’ etiketiyle ekranlara geliyor. Fakat bilineninde aksine Kızılcık Şerbeti’nin herhangi bir kitaptan alıntı olduğunu söylemek zor. Bu isimde piyasada iki adet kitap var ancak ikisi de bununla alakalı değiller. İkisinin de hem yazarı hem de diziyle uzaktan yakından alakası olmayan bir konuya sahipler.

Kızılcık Şerbeti’nin hikayesinin Gülseren Budayıcıoğlu‘nun kitaplarında geçen bir hikayeden uyarlandığı gerçek. Yani dizinin senaryosunun herhangi bir kitapta geçmediğini söylemek mümkün. Sadece hikayenin Türkiye’nin önde gelen ailelerinden birinde geçtiği bir gerçek.

Kızılcık Şerbeti

Kızılcık Şerbeti’nin Sonu Nasıl Bitiyor?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun diğer hikayelerinde de olduğu gibi bu hikayenin nasıl bir sonla bittiği bilinmiyor. Gold Film imzalı bu yapımda gerçek hayattan senaryoya uyarlanan Kızılcık Şerbeti’nin dizisinin sonunun nasıl bittiği yönünde bir içerik olmadığı gibi sonunun nasıl bittiği konusunda bir gerçeklik bulunmuyor.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler