SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Spor »

19 Yıldır Hiç Galibiyet Alamayan Teknik Direktör Konuştu: Biz De Kazanacağız

San Marino Milli Takımı teknik direktörü Fabrizio Costantini, 19 yıldır galibiyet alamamaları hakkında konuştu. Bir gün biz de kazanacağız diyen teknik adam, umudunu koruyor.

Yayınlanma:
ABONE OL

Dünya futbolunda köklü bir yere sahip olan San Marino Milli Takımı, 19 yıl boyunca hiç maç kazanamadı.

Futbolcularından teknik ekibine kadar futbol dünyasının yüzünü güldüren Milli takımın hocasından beklenmeyen bir açıklama geldi. Teknik direktör Fabrizio Costantini, kendilerinin de bir gün galibiyeti tadacağını söyledi.

san-marino-oynadigi-193-macta-sadece-1-galibiyet-alabildi.webp

İLGİLİ HABER Milli Hokeyciler, Avrupa Şampiyonası İçin Kampa Girdi
San Marino Milli Takımı teknik direktörü Fabrizio Costantini, 19 yıldır galibiyet alamamaları hakkında konuştu. Bir gün biz de kazanacağız diyen teknik adam, umudunu koruyor.

Sosyal medyada gündem olan açıklamalarıyla herkesin dilinden düşüremediği Costantini, ”Bir gün biz de kazanacağız. Bizim için çok uzak bir ihtimal olsa da buna inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Tarihinde ağır yenilgiler de barındıran San Marino Milli Takımı, en farklı mağlubiyetini 2006 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde Almanya karşısında almıştı. San Marino o maçı 13-0’lık bir skorla kaybetmişti.

san-marinodan-mullere-tokat-gibi-cevap-1479197034-5938.webp

İlk ve son galibiyetini aynı maçta alan San Marino Milli Takımı, o galibiyeti 2004‘te Lihtenştayn ile oynadıkları dostluk maçında rakibini 1-0 yenerek elde etmişti.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler