SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Spor »

Milli Güreşçilerden Olimpiyatlarda Madalya Beklentisi Yüksek

Ali Kayalı: "Paris Olimpiyatları'nda kadınlar, grekoromen ve serbest stilde beklentimiz en azından 4-5 altın madalya. İnşallah bu başarıyı elde edeceğiz."

Yayınlanma:
ABONE OL

Türkiye Güreş Federasyonu Serbest Güreşten Sorumlu Asbaşkanı Ali Kayalı, 2024 Paris Olimpiyatları’nda milli güreşçilerden madalya beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.

Spor kariyerinde önemli başarılara imza atan eski milli güreşçi Kayalı, Sakarya’da adına düzenlenen “Ali Kayalı 20 Yaş Altı Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası”nın ardından AA muhabirine, Türkiye’de güreş altyapısının çok iyi olduğunu ve geleceğin dünya ve olimpiyat şampiyonlarının buradan çıkacağını ifade etti.

Kayalı, federasyon olarak hedeflerinin her zaman iyi neticeler elde etmek olduğunu kaydetti.

İLGİLİ HABER Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisine Doğru
Ali Kayalı: "Paris Olimpiyatları'nda kadınlar, grekoromen ve serbest stilde beklentimiz en azından 4-5 altın madalya. İnşallah bu başarıyı elde edeceğiz."

Bu yıl Fransa’nın başkenti Paris’te Olimpiyat Oyunları’nın yapılacağını hatırlatan Kayalı, Türk güreşçilerin, organizasyona yönelik çalışmalarının uzun zaman önce başladığını anlattı.

Kayalı, Romanya’nın Bükreş kentinde 12-18 Şubat’ta düzenlenecek Avrupa Güreş Şampiyonası’nın olimpiyatlardan önce ciddi bir sınav olduğuna işaret ederek, “Bu şampiyonada eksiyi artıyı görerek ona göre hazırlanacağız. Olimpiyatlarda güzel dereceler alacağımıza inanıyorum.” dedi.

Olimpiyatlarda madalya beklentilerinin yüksek olduğunu dile getiren Kayalı, “Paris Olimpiyatları’nda kadınlar, grekoromen ve serbest stilde beklentimiz en azından 4-5 altın madalya ama bunun garantisi yok. Güreşte son saniyeye kadar hiçbir şey belli olmuyor. İnşallah bu başarıyı elde edeceğiz. Olimpiyatlara katılacak kardeşlerimize başarılar diliyorum.” diye konuştu.

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler