SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Mitsubishi Electric ve Visual Components Arasında İşbirliği

Mitsubishi Electric, Finlandiya merkezli 3D yazılım şirketi Visual Components ile işbirliğine giderek yeni bir şirket kurdu.

Yayınlanma:
ABONE OL

Mitsubishi Electric açıklamasına göre, yeni kurulan ME Industrial Simulation Software Corporation şirketi ile Mitsubishi Electric, dairesel dijital mühendislik iş çözümleri için dijital ikiz platformunu daha da geliştirmeyi hedefliyor.

Visual Components yazılımı, yerleşim planlama, üretim simülasyonu, çevrim dışı programlama ve PLC doğrulama gibi uygulamalar için kullanılıyor. Yazılım, PLC’ler ve robotlarla bağlantı kurmak için standart fonksiyonlar ve 3D simülatörlerin optimum verim sağlayan işlevselliği ile Mitsubishi Electric’in fabrika otomasyon (FA) ürünleriyle uyumlu çalışıyor.

Yeni şirket, Mitsubishi Electric’in gelişmiş kontrol teknolojisini ve üretim uzmanlığını Visual Components’in teknolojisiyle birleştirerek kurumların iş gücü sıkıntılarını aşmak, üretkenliğini artırmak ve üretimlerinin kalitesini daha da yukarı taşımak için kullandıkları Mitsubishi Electric “MELSOFT Gemini” 3D simülatörünün işlevselliğini ve hizmetlerini daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

İLGİLİ HABER Teknosa Yeni Mağazasını Edirne’de Açtı
Mitsubishi Electric, Finlandiya merkezli 3D yazılım şirketi Visual Components ile işbirliğine giderek yeni bir şirket kurdu.

Ortak girişim, Finlandiya’daki geliştirme merkezi sayesinde 3D simülatörler kullanarak cihaz kontrolünü doğrulamak, kontrol mantığı oluşturarak tasarım verimliliğini artırmak ve kapsamlı üretim verilerini kullanarak üretkenliği iyileştirmek için Visual Components’in geliştirme uzmanlığını tam anlamıyla kullanabilecek.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Mitsubishi Electric Fabrika Otomasyon Sistemleri Grubu Başkanı Toshie Takeuchi, Mitsubishi Electric Otomasyon Sistemleri’nin iş dünyasının karşılaştığı çeşitli üretim zorluklarıyla başa çıkmasına yardımcı olmaya odaklandığını aktardı.

Takeuchi, “Fabrika otomasyon sistemlerimiz, müşterilerin mühendislik zincirleri için çözümler geliştirmek amacıyla üretim tesislerindeki cihazlardan ve ekipmanlardan veri biriktirme ve analizini destekliyor. Visual Components ile ortak girişimimiz, iki şirketin güçlerini birleştirerek üretim tesislerine büyük destek sağlayacak.” değerlendirmesinde bulundu.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler