SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Duygu Nebioğlu Babası Metin Akpınar Hakkında Gerçekleri Açıklayacak

Metin Akpınar'ın evlilik dışı doğan ikiz kızlarıyla ilgili açıklamalarına sosyal medyadan cevap geldi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkiden doğan ikiz kızları Duygu ve Sevgi Nebioğlu’nun varlığı, dün Akpınar’ın yaptığı açıklama ile kamuoyuna duyurulmuştu. 82 yaşındaki usta sanatçı, çocuklarının varlığından haberdar olmadığını belirterek duygusal bir açıklama yapmıştı.

Metin Akpınar dün yaptığı açıklamada, “Varlıklarından haberdar olmadığım çocuklarımın çektiği acılardan dolayı çok üzgünüm” sözlerine yer vermişti.

SANAT DÜNYASININ BÜYÜK KAYBI OLUR

82 yaşındaki usta oyuncu Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden doğan ikiz kızlarından Duygu Nebioğlu, babasının açıklamalarına karşı çıkarak sosyal medyada ses getiren bir paylaşımda bulundu.

İLGİLİ HABER Nisan Ayında En Çok Dinlenenler Listesi Açıklandı
Metin Akpınar'ın evlilik dışı doğan ikiz kızlarıyla ilgili açıklamalarına sosyal medyadan cevap geldi.

Nebioğlu, açıklamasında Akpınar ailesiyle yaşadığı süreci vurgulayarak, “Hayat her zaman bir şans verir, Duygu Nebioğlu bir yere kadar şans verir” diyerek merak uyandıran bir açıklama yaptı.

Olayın ardından Duygu Nebioğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda babasının açıklamalarına karşılık vereceğini ve gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlatacağını belirtti. Nebioğlu, “Size elimdeki deliller ile gerçekleri tüm çıplaklığıyla anlattığımda sanat tarihinin kaybı çok büyük olur” ifadelerini kullanarak pazartesi günü bir televizyon programında açıklama yapacağını duyurdu.

kizi-aciklama-yapti2.jpg

Nebioğlu ayrıca Akpınar’ın açıklamalarına karşı iyi niyetini kötüye kullandığı yönünde karşı çıkarak, “Benim çok iyi büyütülmüş olmamdan kaynaklı iyi niyetimi kullanıp yalanlarıyla konuşmaya devam edenlerin sosyalist yapısının gerçekliğini bir araştırın önce” dedi.

Ayrıca avukatları Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ’ın üstlendiği davanın zorlu bir süreç olduğunu ve 1 yıl boyunca gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

Duygu Nebioğlu, paylaşımında ayrıca kendi sessizliğini neden bozduğunu, öz annesi hakkında neden açıklamalarda bulunmadığını ve yaşadığı sürecin detaylarını pazartesi günü açıklayacağını ifade etti.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler