SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

İrem Derici Hastanelik Oldu: Çekimlere Katılamadı

Pop müziğin önde gelen isimlerinden İrem Derici'nin, Star TV'de geleneksel hale gelen İbo Show'a konuk olma planları, ani bir sağlık sorunu nedeniyle suya düştü.

Yayınlanma:
ABONE OL

Yılbaşında ekranların klasikleşmiş programı İbo Show’un çekim günü sabah erken saatlerde ateşlenen ve idrar yolu enfeksiyonu geçiren Derici, yapımcı Polat Yağcı’ya durumu iletti.

Derici’nin rahatsızlığı nedeniyle Hülya Avşar, Serdar Ortaç, Şafak Sezer, Cenk Eren gibi ünlü isimlerin katılımıyla Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek çekimlere saatler kala değişiklik yapılmak zorunda kalındı.

irem-derici2.jpg

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Pop müziğin önde gelen isimlerinden İrem Derici'nin, Star TV'de geleneksel hale gelen İbo Show'a konuk olma planları, ani bir sağlık sorunu nedeniyle suya düştü.

Aleyna Tilki, İrem Derici’nin yerine geçerek yılbaşı özel İbo Show’a konuk oldu. Aleyna Tilki’nin bu beklenmedik katılımıyla birlikte, programın yıldızlar geçidi devam etti.

İrem Derici, yaşadığı sağlık sorunlarını şu sözlerle paylaştı: “Sabah 5.00’te çok şiddetli bir sancı ile uyandım ama öyle böyle değil. Yerimden kalkamadım. 5 serum ve antibiyotiklerle ancak toparlandım. Yayına katılamamak o kadar içime oturdu ki; 3. yılım olacaktı İbo Show’da… Elbisem elimde kaldı… Sonra sağ olsun Aleyna o gün boşmuş, Aleyna gitti benim yerime… Seneye kısmetse…”

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler