SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kırklareli Kültür Ve Turizm Müdürü Şen, AA’nın “Yılın Kareleri” Oylamasına Katıldı

Kırklareli Kültür ve Turizm Müdürü Veli Şen, Anadolu Ajansının (AA) gözünden 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri 2023" oylamasına katıldı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Şen, Türkiye ve dünya gündemini etkileyen, önemli uluslararası medya organlarında sıkça kullanılan en etkileyici seçkideki 5 kategoride sunulan 147 fotoğrafı inceledi.

“Deprem: Umut” adıyla oylamaya sunulan seçkiden Halil Fidan’ın “Adı: Enkaz” fotoğrafını seçen Şen, İsrail yönetiminin savaş suçu niteliğindeki saldırıları hakkında delil kabul edilerek tarihe not düşen “Gazze:Kanıt” kategorisinden ise Ali Jadallah’ın “Son sığınak” fotoğrafını oyladı.

Şen, “Çevre ve yaşam” kategorisinde Sayim Harmancı’nın “Dağlar arasında”, “Haber” kategorisinde Erçin Ertürk’ün “Kamuflaj”, “Spor” kategorisinde ise Özgün Tiran’ın “Er meydanında” fotoğrafına oy verdi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler