SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Spor »

Olaylı Bursaspor Maçı Sonrası İlk Açıklama: Şiddetle Kınıyoruz

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Bursaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. yaşanan olaylar maça damga vurdu. İlk açıklama Beşiktaş cephesinden geldi.

Yayınlanma:
ABONE OL

Bursaspor İnfo Yatırım ile Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında kozlarını paylaştı. Nefes kesen maçı uzatmalarda 82-76’lık skorla Bursa ekibi kazandı.

Mücadelede, maçın da önüne geçen olaylar yaşandı. Bu olayların üzerine Beşiktaş Emlakjet tarafından bir açıklama geldi.

Resmi siteden yapılan açıklama şöyle:

İLGİLİ HABER Fenerbahçe-Beşiktaş Derbisine Doğru
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında Bursaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. yaşanan olaylar maça damga vurdu. İlk açıklama Beşiktaş cephesinden geldi.

Olaylı maç sonrasında Beşiktaş resmi sitesinden yapılan açıklamada, ”Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımımızın Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 3. haftasında Bursaspor Info Yatırım ile oynadığı müsabakada; teknik ekibimizi ve oyuncularımızı daha önce altyapımızda oynamış siyah-beyazlı formamızı giymiş olmalarına rağmen tahrik etmeye çalışan iki oyuncuyu, müsabaka boyunca küfürlü tezahüratta bulunup sahaya yabancı madde atan rakip takım taraftarlarını ve rakip takım tribününde açılan çirkin pankartı uzun süre ekrana taşıyan müsabakanın yayıncı kuruluşu beIN Sports’u şiddetle kınıyoruz. Müsabakada görevli Türkiye Basketbol Federasyonu yetkililerinin hassasiyetle raporlarını hazırladıklarına inanıyor, salonlarda görmek istemediğimiz olaylarla ilgili gerekli cezaların verileceğini umut ediyoruz. Rakip takım tribününde açılan çirkin pankartı uzun süre yayınlayan ve maç boyunca takımımıza edilen küfürlere karşı herhangi bir aksiyon almayan yayıncı kuruluş beIN Sports’u ivedilikle başta Camiamız olmak üzere tüm basketbolseverlerden özür dilemeye davet ediyoruz. Özür dilenmemesi halinde hukuki yollara başvuracağımızı ve Başantrenörümüzün yayıncı kuruluşa röportaj vermeyeceğini beyan ederiz. Bursaspor Info Yatırım kulübünün sağduyulu yöneticilerinin de kulüplerinde önemli başarılara imza atmış Genel Menajerimiz Nedim Yücel ile Başantrenörümüz Dusan Alimpijevic’e yönelik ağır itham, çirkin söylem ve davranışlar nedeniyle üzüntü duyduklarına inanıyoruz. Konunun takipçisi olacağımızı, çağrılarımıza yanıt alamadığımız takdirde ilgililere bundan sonra hak ettikleri şekilde muamelede bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerine yer verildi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler