SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Spor »

Ziraat Türkiye Kupası’nda Yarı Final İkinci Maçlarının Programı Belli Oldu

Ziraat Kupası yarı final ikinci karşılaşmaları; Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı 7 Mayıs'ta VavaCars Fatih Karagümrük-Trabzonspor karşılaşması 8 Mayıs'ta yapılacak.

Yayınlanma:
ABONE OL

Futbolda Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının programı belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre finalistlerin belli olacağı maçların programı şöyle:

7 Mayıs Salı

İLGİLİ HABER Milli Hokeyciler, Avrupa Şampiyonası İçin Kampa Girdi
Ziraat Kupası yarı final ikinci karşılaşmaları; Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçı 7 Mayıs'ta VavaCars Fatih Karagümrük-Trabzonspor karşılaşması 8 Mayıs'ta yapılacak.

20.30 Beşiktaş-MKE Ankaragücü (Tüpraş)

8 Mayıs Çarşamba

20.30 VavaCars Fatih Karagümrük-Trabzonspor (Atatürk Olimpiyat)

author avatar
Özge Tekeli
27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum. 27 Şubat 1992 tarihinde Eskişehir'de dünyaya geldim. Lisans eğitimimi Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi'nde tamamladım ve Gazi Üniversitesi'nden Pedagojik Formasyon eğitimi aldım. Lisans eğitimimi tamamladıktan sonra 2019 yılı itibariyle editörlük mesleğine başladım. Şu anda haberx.com bünyesinde haber editörü olarak meslek hayatıma devam ediyorum.

İlgili Haberler