SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Kemal Doğulu’dan Reynmen Ve Mabel Matiz’e Tepki

Fenomen isimlerin ödül protestosuna Kemal Doğulu'dan eleştiri: "Ödülü alınca kutlama yapın, alamayınca yuhalamayın!" İşte, detaylar...

Yayınlanma:
ABONE OL

Ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Reynmen ile Mabel Matiz’in ödül protestolarına, modacı Kemal Doğulu sert bir tepki gösterdi. Aldıkları ödülleri çöpe atan Reynmen ve Altın Kelebek ödülünü 5 TL’den satışa çıkaran Mabel Matiz’in davranışlarını eleştiren Kemal Doğulu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla olaya dikkat çekti.

Kemal Doğulu, ödül törenlerinde alınan ödüllerin sevinçle karşılanması ve teşekkürlerle anılmasına rağmen, aynı ödülü bir sonraki yıl alamayınca yapılan protestoların anlamını sorguladı. Doğulu, “Herhangi bir X ödülü alınca öpmeler, okşamalar, teşekkürler, yalakalıklar vs. Diğer sene aynı ödülü alamayınca çöpe atmalar, yuhalamalar, satışa çıkarmalar. Pardon da yavaş! Ödülü kabul ettiğiniz zaman davul zurna eşliğinde aldığınız o ödüller, aynı şartlar aynı koşullar altında verilmiyor muydu, bu yıla özel mi haksızlık yapıldı? Hayırdır? Yemezler.” ifadelerini kullandı.

kemal-doguludan-sert-tepki-2.jpg

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Fenomen isimlerin ödül protestosuna Kemal Doğulu'dan eleştiri: "Ödülü alınca kutlama yapın, alamayınca yuhalamayın!" İşte, detaylar...

Reynmen’in Pantene Altın Kelebek töreninde bir önceki yılda kazandığı ödülü çöpe atması ve Mabel Matiz’in 2019 yılında aldığı Altın Kelebek ödülünü 5 TL’den satışa çıkarması magazin gündemine bomba gibi oturdu.

Kemal Doğulu, bu olaylara tepki göstererek, ödül alan isimlerin önce sevinçle karşılaması ve ardından protesto etmelerinin anlamsızlığını sert bir şekilde eleştirdi.

kemal-doguludan-sert-tepki-3.jpg

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler