SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

HaberX

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:

Polat Çiftinin Gecekonduda Yaşadığı Ortaya Çıktı! Eski Komşularına Mikrofon Uzatıldı

Kara para aklama iddialarıyla bir süredir gündeme oturan Dilan-Engin Polat çifti, önceki akşam İstanbul'da gerçekleşen bir operasyonla gözaltına alındı.

Yayınlanma:
ABONE OL

Sorguları süren çiftin 5 sene önce gecekondu mahallesinde yaşadıkları ortaya çıktı. Mahalleye giden muhabirler, eski komşularına Dilan-Engin Polat çiftini sordular.

Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları videolarla ün kazanan Dilan ve Engin Polat çifti, bir süredir gündeme oturan kara para aklama iddialarının sonrasında önceki akşam yapılan operasyonla gözaltına alındı. Gündem de ses uyandıran bu gelişme sonrası Polat ailesinin geçmişi merak uyandırmaya başladı. Daha önceleri gecekondu mahallesinde oturdukları öğrenilen ikilinin, eski komşularına mikrofon uzatıldı.

dilan-2.webp

İLGİLİ HABER Buena Vista All Stars 21 Haziran’da Konser Verecek
Kara para aklama iddialarıyla bir süredir gündeme oturan Dilan-Engin Polat çifti, önceki akşam İstanbul'da gerçekleşen bir operasyonla gözaltına alındı.

YENİ HALİNE İNANAMADILAR

Kanal D muhabiri, tüm Türkiye’nin gündemine oturan ikilinin zengin olmadan önce İstanbul Yenisahra’da yaşadıkları gecekondu mahallesine gitti. Uzun zaman yaşadıkları mahalledeki komşuları Dilan Polat ve Engin Polat ikilisinin yeni halini tanımadı. Muhabirin “Nasıl bir aileydi, nasıl bilirsiniz?” sorusunu cevaplayan eski komşuları, “İyi biliyoruz, iyi temiz aile, akrabaları var onlar da yan tarafta. Dilan Polat gelin geldi, karşıdaki binada oturdu” cevabını verdi.

dilan.webp

KENDİ HALİNDELERDİ

“Aranız nasıldı?” sorusuna cevap veren bir komşusu ise, “İyiydi, bizimle bir sorunları yoktu. Kendi kendilerine geçinen bir aileydi” dedi.

dilan-4.webp

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYORDU

Bir başka komşusu ise “Polat’lar dar gelirli bir aileydi. Taksi aldı, daha sonra kamyonet aldı. O tür bir yaşam mücadelesi veriyordu” cevabını verdi.

author avatar
HaberX Editör Haber Editörü
Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir. Haberx.com için başta gündem ve siyaset olmak üzere, ekonomi, spor ve son dakika haber akışının sağlanmasını üstlenmektedir.

İlgili Haberler